Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging2017-03-03T08:49:34+00:00

Evenementenbeveiliging

Luka Security beveiligd in de regio Twente meerdere grootschalige evenementen. Het team van evenementenbeveiligers zijn gediplomeerd, zijn opgeleid in het gebruik van AED apparatuur, hebben een BHV opleiding gevolgd en zijn getraind in het omgaan met agressie.

Tijdens het evenement zijn ze onopvallend maar nadrukkelijk aanwezig en observeren zodanig dat vaak een preventief optreden verdere escalatie voorkomt.

Zo beveiligt Luka Security het CSI Twente in Geesteren en het NK wielrennen in Ootmarsum. Maar ook andere regionale evenementen als het Carnaval in Oldenzaal, De Koale Kermis in Ootmarsum e.d.

Door het team van Luka Security wordt voor ieder evenement een calamiteitenplan opgesteld waarin wordt beschreven welke vergunningen er zijn afgegeven, wie het publiek is en wordt een risicoanalyse gemaakt. Tevens wordt met de organisatie van een evenement gekeken naar de bereikbaarheid voor hulpdiensten. De coördinator van Luka Security staat in direct contact met de regiopolitie Twente.

Bent u van plan een evenement te organiseren? Wij nemen u graag de beveiliging en bewaking uit handen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

facebook

Beveiliging nodig voor uw evenement?

BEL OF MAIL ONS