Zekerheidsdiensten

Zekerheidsdiensten2017-08-30T13:29:19+00:00

icon-zekerheidsdienstenOnze diensten

Luka Security is een door de Minister van Justitie erkende beveiligingsorganisatie (ND nummer 1155) en zijn voor diverse opleidingen een erkend leerbedrijf. Luka Security is houder van het Keurmerk Beveiliging.

Alarmopvolging

alarmopvolging1

Indien er sprake is van een alarmmelding, komt een surveillant van Luka beveiliging en bewaking ter plaatse. Hiervoor staan we 24 uur en 7 dagen per week klaar.

» Lees meer: Alarmopvolging

Mobiele surveillances

mobiele-surveillance1

Het team beveiligers van Luka beveiliging en bewaking voert 24 uur per dag, 7 dagen per week mobiele surveillance uit. Zij doen dit onder andere in de gemeenten Oldenzaal, Dinkelland, Tubbergen, Hengelo en Enschede.

» Lees meer: Mobiele Surveillances

Receptiediensten

receptiediensten1

Luka beveiliging en bewaking beschikt over een aantal ervaren beveiligers welke receptiediensten of het sporthalbeheer uit kunnen voeren. Zij beschikken over een reanimatiecertificaat en een BHV diploma.

» Lees meer: Receptiediensten

Evenementenbeveiliging

evenementbeveiliging1

Luka beveiliging en bewaking beveiligd in de regio Twente meerdere grootschalige evenementen. Het team van evenementenbeveiligers zijn gediplomeerd, zijn opgeleid in het gebruik van AED apparatuur, hebben een BHV opleiding gevolgd en zijn getraind in het omgaan met agressie.

» Lees meer: Evenementenbeveiliging

Objectbewaking

objectbewaking1

Gaat u op vakantie? Of bent u even niet thuis of voor een andere reden voor langere tijd afwezig? Wij kunnen bij afwezigheid op verzoek uw woning bewaken. Een gespecialiseerd team van Luka beveiliging en bewaking houdt zich op verzoek bezig met objectbeveiliging.

» Lees meer: Objectbewaking

Winkelsurveillance

winkelsurveillance1

Luka beveiliging en bewaking heeft een aantal vaste winkelsurveillanten in dienst welke hun werkzaamheden geüniformeerd uitvoeren. Zij zijn gedurende de openingstijden onopvallend aanwezig in winkel, winkelcentrum of parkeerplaats.

» Lees meer: Winkelsurveillance