NK Wielrennen

NK Wielrennen

In het weekend van 28 en 29 juni 2014 wordt voor de derde keer het NK wielrennen voor vrouwen, beloften en professionals in het Twentse Ootmarsum georganiseerd door de Stichting Wielerevenementen Dinkelland (SVD) in nauwe samenwerking met de KNWU en de stichting NK wielrennen.

De beveiliging van dit wielerevenement is ook voor de derde keer weer in de vertrouwde handen van de beveiligingsorganisatie Luka Security uit Oldenzaal. Door de inzet van een meer dan ervaren team beveiligers van Luka Security zullen de wielrenners zich op hun koers kunnen concentreren en waardoor de naar verwachting 50.000 bezoekers over het gehele weekend een sportief en veilig evenement in het mooie Ootmarsum mogen aanschouwen. In samenwerking met het ROC van Twente doch onder verantwoordelijkheid van Luka Security zullen meerdere studenten welke de opleiding tot beveiliger 2 volgen onder de supervisie van doorgewinterde stagebegeleiders hun eerste stappen zetten in de beveiligingsbranche wat voor hen een zeer interessante en leerzame gebeurtenis is.

In de aanloop naar het NK wielrennen en de opbouw van het parcours zullen er meerdere surveillancerondes door de surveillancegroep van Luka Security worden uitgevoerd en zal het parcours in de nachtelijke uren worden bewaakt door een hondengeleider van Luka Security samen met zijn gecertificeerde diensthond.

Luka Security uit Oldenzaal wenst de organisatie een geslaagd NK wielrennen toe en U als toeschouwer een sportief doch bovenal een veilig wielerevenement.

1-nk 2-nk 3-nk

2017-03-03T08:49:37+00:00