Megaparty Weerselo

Megaparty Weerselo

Met trots kunnen wij melden dat Luka event Security in het weekend van 24 en 25 mei 2014 zorg mag dragen voor de beveiliging tijdens de Megaparty te Weerselo, een festival, dat met een programma vol landelijke dj’s een kleine zevenduizend bezoekers hoopt te trekken.

Al voor de achtste keer organiseren Maarten Ensink en de broers Tom en Bas Leuveld de Megaparty in Weerselo. Maar nog geen enkele keer was het evenement gelijk aan het jaar ervoor. Steeds weer wat nieuws: een dag erbij of een dag eraf, één grote tent of meerdere tenten, kortom: stilzitten is er niet bij. Zoals ook nu bij de editie van 2014. De Megaparty Weerselo is geen gewoon tentfeest meer, het is een festival geworden.

Op de grote kleurrijke affiches staat het met kapitale letters: 4 area’s. Oftewel: vier podia. Mental Theo, dj Gert, Tony Star, Matsoe Matsoe; het zijn enkele van de namen die op de eerste dag van de tweedaagse naar Weerselo komen. De jeugd krijgt daarbij wat het wenst: vooral dj’s die ertoe doen.

Luka event Security uit Oldenzaal wenst de organisatie een geslaagd en U als bezoeker een gezellig doch bovenal een veilig festival toe.

1-megaparty 2-megaparty

2017-03-03T08:49:37+00:00